Patelnia z muszkami z wołowiną warzywną to dodatek dla 4 osób. Za 1,23 dolara za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 13 g białka i 11 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i kup wodę, bulion wołowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują patelnię z muszką z muszką, patelnię z muszką Kielbasa i patelnię z muszką Alfredo.
Instrukcje
1
Na dużej patelni smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj bulion, makaron, wodę i przyprawy. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 15 minut.
Dodaj żółtą paprykę i cukinię; przykryj i gotuj jeszcze 2-4 minuty lub do momentu, aż makaron i warzywa będą miękkie, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj pomidory; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
12 Szklanek Pokrojonego W Kostkę Chleba Kukurydzianego, Tostowego
1 Puszka (15,5 Uncji) GOYA® Ciecierzycy O Niskiej Zawartości Sodu, Odsączonej I Przepłukanej
Cukinia
1 Ogórek, Pozbawiony Nasion I Posiekany (około 1-1/2 Szklanki)