Patelnia smażona Pizza z pieczonych grzybów i zwęglonych brokułów Rabe Pesto

Patelnia smażona Pizza z pieczonych grzybów i zwęglonych brokułów Rabe Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj smażonej pizzy na patelni z pieczonymi grzybami i Zwęglonym brokułem Rabe Pesto. Jedna porcja zawiera 1222 kalorii, 61g białka, oraz 66 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 3 godziny i 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, mozzarella, grzyby: pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Brokuły Rabe Patelnia Pizza, Pieczone brokuły Rabe i Pesto Flatbread, oraz Pizza Z Brokułami I Prażoną Cebulą.

Instrukcje

1
Do ciasta: w misce połączyć drożdże i ciepłą wodę. Wymieszać, aby rozpuścić drożdże i pozostawić mieszaninę na 5 minut. Za pomocą sita lub sitka "przesiać" około połowy mąki na mieszaninę drożdży i mieszać do gładkości rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać sól, pieprz i miód i wymieszać. Pozostałą mąkę przesiać i wymieszać. Lekko mąkę deskę do krojenia lub płaską powierzchnię. Ciasto na pizzę obrócić na mąkę i zagniatać przez 3 do 5 minut. Mąka powinna być gładka, a składniki w pełni zintegrowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Dodać ciasto do lekko naoliwionej miski. Przykryj folią i pozwól jej "odpocząć" w ciepłym miejscu, aż podwoi się objętość, około 1 1/2 godziny. Delikatnie docisnąć ciasto i obrócić na obsypaną mąką powierzchnię. Podziel ciasto na 4 równe części, tocząc każdą ćwiartkę w luźną kulkę. Przykryć czystym ręcznikiem kuchennym i pozostawić ciasto na" odpoczynek " przez dodatkowe 15 minut. Spłaszczyć każdą piłkę, 1 na raz, i toczyć się do 6-calowej rundy. Zrobić pesto: w średniej misce, dodać brokuły rabe, 2 łyżki oliwy z oliwek i sól i papryka do smaku; mieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozgrzać dużą patelnię saute na dużym ogniu i dodać brokuły. Utrzymuj wysoką temperaturę, pozwalając na brązowienie i char na krawędziach. Gdy brokuł rabe jest miękki po przekłuciu końcówką noża, zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą1 Opakowanie (8 Uncji) PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Ułóż brokuły rabe na desce do krojenia i drobno posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Czosnek przełożyć przez prasę do czosnku i dodać do miski. Wymieszaj parmezan, 2 łyżki oliwy z oliwek i liście bazylii. Smak przypraw. Gotować grzyby: w innej patelni saute, na średnim ogniu, dodać grzyby i łyżkę oliwy z oliwek. Doprawić solą i czosnkiem w proszku, do smaku. Gotować, aż uwolnią wodę, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Prasa Do CzosnkuPrasa Do Czosnku
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w żeliwnej patelni, wystarczająco dużej, aby pomieścić pizzę, podgrzej 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej zaczyna lekko palić, wyłączyć ciepło pod patelnią i dodać 1 rund pizzy. Użyj szpatułki, aby delikatnie przycisnąć górną część rundy, aby utrzymać ją stosunkowo płaską podczas gotowania. Kiedy zobaczysz, że od spodu jest lekko brązowy, doprawić wierzch lekko solą i pieprzem i obrócić okrąg na drugą stronę. Doprawić solą i pieprzem. Powtórz z pozostałym ciastem. Zakończyć pizze: ułóż wszystkie rumiane rundy na blachach do pieczenia i warstwy z plasterkami mozzarella, brokuły rabe pesto i posypanie grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piec w piekarniku przez kilka minut, aż ser się roztopi. Doprawić solą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn