Patelnia Quick-Fix Chicken Enchilada
Przepis Quick-Fix Chicken Enchilada patelnia jest gotowa w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, piersi z kurczaka, sałatę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Patelnia Quick Enchilada, Patelnia Z Kurczakiem Enchilada, oraz Patelnia Z Kurczakiem Enchilada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj krem serowy, 2 łyżki. przyprawa do taco i mleko do wymieszania. Wrzucić kurczaka z pozostałą przyprawą taco.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 6 do 7 min. lub do czasu zakończenia, często mieszając.
Dodać fasolę i mieszankę twarogu na patelni; gotować i mieszać 2 min. lub aż do przegrzania.
Top z sałatą, pico de gallo i rozdrobnionym serem.