Patelnia Piñon
Patelnia Piñon jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 247 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz mleko, czosnek, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia brukselka z boczkiem i SHERRY i LODGE patelnia & Cookbook GIVEAWAY, Skillet Coffee Cake-robisz to na żelaznej patelni, jej łatwe i smaczne, oraz Patelnia z kurczakiem Cajun z makaronem-podejście do podstawowej patelni z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plantany pokroić w podłużne plastry o grubości 1/2 cala.
Podgrzać 2 Łyżki. dressing w dużej patelni nonstick.
Dodać połowę plantanów; gotować 1-1 / 2 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Wyjąć z patelni. Powt. z 2 łyżkami. pozostałego opatrunku i pozostałych plantanów; usunąć z patelni. Przykryj, aby się ogrzać.
Dodaj paprykę, cebula, czosnek, 1/4 szklanki kolendry, oliwki i pozostały dressing na patelni; gotować na średnim ogniu 5 min. lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne, często mieszając. Wymieszać z mięsem, sosem pomidorowym i przyprawami. Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 20 min. lub dopóki mięso nie zostanie zrobione, mieszając od czasu do czasu.
Przenieść do miski; przykryć, aby się ogrzać. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi; spryskaj sprayem do gotowania.
Ubić jajka i mleko trzepaczką do wymieszania; wlać do połowy patelni. Wierzch warstwami po połowie każdej z plantanów, mieszanką mięsną i serem. Powtórz wszystkie warstwy; przykryj. Gotować na małym ogniu 30 min. albo dopóki środek nie zostanie ustawiony. Fajne 5 min.; posypać pozostałą kolendrą.