Patelnia pieczona Arctic Char faszerowana mandarynką i koprem włoskim

Patelnia pieczona Arctic Char faszerowana mandarynką i koprem włoskim
Patelnia pieczona Arctic Char faszerowana mandarynką i koprem włoskim jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 388 kalorii, 2G białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka octu winnego, cebulek kopru włoskiego, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Podobne przepisy to Arctic Char z glazurą Mandarynkowo-Habanero i cytrynowym bulionem kuskus, Patelnia pieczona Arctic Char z pomarańczą i rozmarynem Beurre Blanc, oraz Wolno pieczony Arctic Char z dodatkiem cytrynowo-gorczycy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Opłucz rybę i osusz. Mandarynki pokroić cienko; usunąć i zachować liście z cebulek kopru włoskiego i pokroić cebulki w grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
MandarynkaMandarynka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Wymieszać je razem w misce z 1/4 szklanki oliwy z oliwek i sól i pieprz, do smaku. Doprawić rybę do środka i na zewnątrz solą i pieprzem. Napełnij rybę mieszanką mandarynek i zawiąż ją sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
MandarynkaMandarynka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej żaroodporną patelnię na średnim ogniu i dodaj 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Na gorąco wrzucić nasiona kopru włoskiego i pieprzu. Gotować do smaku oleju przez około 1 minutę, usunąć przyprawy i wyrzucić je.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść rybę na patelni i gotuj z każdej strony przez około 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Umieścić patelnię w piekarniku i smażyć rybę przez około 15 do 20 minut lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać z koprem włoskim i salsą oliwną Verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W PuszkachPuszka) Salsa Verde W Puszkach
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
8
Umieść liście kopru włoskiego, pietruszkę, oliwki, kapary i anchois na desce do krojenia. Posiekaj je nożem, aż będą bardzo dobre.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Włóż je do miski i wymieszaj z oliwą z oliwek, sokiem mandarynkowym i octem. Smak salsy i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn