Patelnia Perłowy Kuskus z pomidorami, fetą i szpinakiem
Need a wegetariańska przystawka? Patelnia Perłowy Kuskus z pomidorami, Feta i szpinak może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.38 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 577 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy kuskus, koszerną sól i pieprz, Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Angielski Ogród I Gigantyczna Perłowa Sałatka Z Kuskusem, Kuskus z pomidorami Feta 'n' , oraz Kuskus z karczochami, fetą i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać szalotki, płatki chili, i szczyptę soli. Gotować, mieszając, aż zmiękną, o 2 protokół.
Dodać kuskus i bulion na patelnię i gotować na wolnym ogniu, doprawić lekko solą i pieprzem i gotować, aż większość płynu zostanie wchłonięta, około 12 minut. Off ciepła, mieszać w pomidory winogron, szpinak, szalotki, połowa sera i sok z cytryny i mieszać do połączenia i lekko zwiędnąć szpinak. Dostosuj przyprawę w razie potrzeby, a następnie top z pozostałym serem i bazylią.