Patelnia Parmezan Cukinia
Patelnia parmezan cukinia jest bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka cebuli, parmezan, ser mozzarella mleka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Patelnia Parmezan Cukinia, Patelnia kurczak i parmezan cukinia, oraz Patelnia cytryna parmezan kurczak cukinia i Kabaczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować i wymieszać paprykę i cebulę w dużej patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 min.
Dodać cukinię; gotować i mieszać 2 min.
Wymieszać z sosem do makaronu; przykryć. Gotować 8 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne, od czasu do czasu mieszając.
Posypać serem; gotować, pod przykryciem, 1 min. albo aż mozzarella się roztopi.