Patelnia Na Włoski Makaron

Patelnia Na Włoski Makaron
Przepis włoski patelnia makaron może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 45 centów za porcję. Mieszanka wody, mielonego indyka, spaghetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Włoska Patelnia Z Kurczakiem I Makaronem, Kremowa Patelnia Z Włoskim Makaronem, oraz Patelnia Na Włoski Makaron Ślubny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować indyka na dużej patelni, aż gotowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać z sosem i wodą; dobrze wymieszać. Doprowadzić do wrzenia. Wymieszać spaghetti; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 15 min. albo dopóki spaghetti nie będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Posypać serem i papryką; przykryć. Gotować 2 min. albo aż mozzarella się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Caposaldo Chianti z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia3
Magazyn