Patelnia Kurczak Parmezan
Przepis patelnia kurczak parmezan może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 25 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.11 za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz panko, sól i pieprz, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Patelnia Kurczak Parmezan, Patelnia Kurczak Parmezan, oraz Patelnia Kurczak Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kurczaka między arkuszami woskowanego papieru i funta wałkiem do ciasta lub płaską stroną młotka do mięsa o grubości 1/4 cala (patrz Pasek końcówki na stronie 104).
Tosty bułki tartej w suchym, żaroodporne patelni na średnim ogniu, aż złoty, potrząsając patelni od czasu do czasu mieszać, 2 do 3 protokół.
Przenieść bułkę tartą do miski i ostudzić. Wymieszać z parmezanem i bazylią i odstawić na bok.
Kurczaka posypujemy solą i pieprzem, obie strony zalewamy mąką. Ciepły olej na patelni na średnim ogniu i gotować kurczaka, aż brązowy i gotowane przez, obracając raz, o 3 protokół na stronę.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Usuń patelnię z ognia i łyżka sos pomidorowy nad kurczakiem.
Posypać mieszaniną okruchów chleba i broil 1 minutę, aż tylko tosty.
Posypać mozzarellą; broil aż ser będzie złoty i bulgotanie, 1 do 2 minut dłużej, i służyć.