Patelnia Halibut z sałatką kukurydzianą

Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Patelnia Halibut z sałatką kukurydzianą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 254 kalorie, 35g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $7.39 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, szalotki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Halibut Grillowany zawinięty w łuskę kukurydzianą z salsą kukurydzianą, Łatwe Skillet Steak Tacos ze zwęgloną kukurydzą i Sriracha, oraz Patelnia-Zwęglona Sałatka Cebulowa Vidalian dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w patelni 12-calowy na średnim ogniu do gorąca.
Dodać kukurydzę i szczyptę soli i pieprzu i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza zwęglona lekko, o 5 protokół.
Dodać kukurydzę do miski i wymieszać z jalapeno, szalotki, pomidory, liście mięty, sok z limonki, i oliwa extra-virgin, i doprawić do smaku. Odstawić.
Wytrzyj tę samą patelnię i dodaj pozostałą oliwę na średnim ogniu, aż się połysk. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Dodaj skórę ryb bok w dół i aż skóra jest chrupiąca, o 4 protokół. Ostrożnie flip i gotować, aż tylko gotowane przez, o 3 minuty dłużej.
Podawać z sałatką kukurydzianą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.