Patelnia Enchiladas
Patelnia Enchiladas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 35. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, mąkę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Patelnia Enchiladas, Patelnia Enchiladas, oraz Letnia Patelnia Z Warzywami Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 8 do 10 min. lub do czasu zakończenia, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać bulion, dressing i mąkę aż do wymieszania; stopniowo dodawać do kurczaka, ciągle mieszając. Doprowadzić do wrzenia; dusić na średnim-niskim 3 min. Wymieszać kawałki tortilli.
Posypać serem; przykryć. Dusić 3 do 5 min. albo aż się stopi. Top z salsą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.