Tex-Mex Taco Pasta patelnia może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 50 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz kolendrę, wodę, bardzo chudą mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, Sałatka Makaronowa Tex Mex: Kremowy Południowo-Zachodni Smak, oraz Hamburgery Tex-Mex dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Brązowe mięso z papryką i cebulą w dużej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać z wodą, mieszanką przypraw taco i pomidorami; doprowadzić do wrzenia. Makaron wymieszać; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 10 do 12 min. lub aż makaron będzie miękki, mieszając od czasu do czasu i dodając kukurydzę po 5 minutach.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest wino Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 68 dolarów.