Pasztet z kurczaka Jo jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 7G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mielony pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, Pasztet Z Wątróbki Drobiowej", oraz Pasztet Z Wątróbki Drobiowej.
Instrukcje
1
W misce wymieszać wątróbki z kurczaka i mleko. Odstawić do namoczenia na 2 godziny, następnie odcedzić i wyrzucić mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli i czosnku; gotować i mieszać, aż cebula zmiękną i okazało półprzezroczyste, o 10 protokół. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem, liśćmi laurowymi i odsączonymi wątróbkami z kurczaka. Gotuj i mieszaj, aż wątróbki ujędrnią się na zewnątrz, ale nadal są różowe w środku, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
Liście Laurowe
Rozmaryn
Masło
Czosnek
Cebula
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Przenieś wątróbki z kurczaka do miski i wlej wino na patelnię. Dusić, aż wino zmniejszy się do 1/4 jego pierwotnej objętości, a następnie powrócić wątróbki na patelni, i kontynuować gotowanie, aż Nie różowy w środku, o 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka Drobiowa
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Usunąć i wyrzucić liście laurowe. Zeskrobać wątróbki do miksera lub robota kuchennego, dodać kapary, sól i pieprz. Puree, aż będzie gładkie, a następnie zeskrobać mieszaninę do naczynia do serwowania. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Kapary
Pieprz
Sól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos