Paszteciki Z Łososia
Paszteciki z łososia wymagają ok. 4 minuty od początku do końca. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 25. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 198 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz mąkę, jajko, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Krople z łososia lub paszteciki z łososia, oraz Paszteciki Z Łososia.
Instrukcje
1 w dużej misce, delikatnie wymieszać łososia, chleb, zielona cebula, czosnek, koperek, papryka, mąka, jajko, papryka, Skórka z cytryny, sok z cytryny, sól i pieprz. Forma na 8 pasztecików; każdy o 1/2 cala grubości. 2
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu na dużej patelni. Gotować paszteciki, aż ładnie rumiane z obu stron, o 3-4 protokół na stronę.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.