Paszteciki Z Łososia
Ten przepis sprawia, że 27 porcji z 77 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieca top mieszanka farszu, majonez real mayo, niskiej wilgotności częściowo odtłuszczone ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slammin ' Southwestern Salmon Patties or Salmon Cakes, Krople z łososia lub paszteciki z łososia, oraz Paszteciki Z Łososia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać. Kształt na 12 pasztecików, używając około 1/3 szklanki mieszanki farszu dla każdego patty. Przechowywać w lodówce 10 min.
Rozgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać paszteciki na patelni w partiach.
Gotować 6 min. lub do złotego koloru z obu stron, obracając ostrożnie po 3 min.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.