Paszteciki z tuńczyka i słodkich ziemniaków (Kumera)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj paszteciki Tunan i Sweet Potato (Kumera). Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek, jajka, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać słodkie ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Ze Słodkich Ziemniaków jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Paszteciki Z Tuńczykiem Ziemniaczanym, [] Paszteciki Z Tuńczykiem, Groszkiem I Ziemniakami-Serwowane W Stylu San Choy Bao, oraz słodkie ziemniaki Tikki, placki z słodkich ziemniaków / navratri s dla podobnych receptur.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 99 dolarów za butelkę.