Paszteciki Z Mięty Pieprzowej W Czekoladzie

Czekolada pokryte miętowe paszteciki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 48. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 259 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Mieszanka masła, ziemniaki, ekstrakt z mięty pieprzowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Paszteciki Miętowe, Kandyzowane Pekan Mięta Pieprzowa Crunch Czekolada Pokryte Oreos, oraz Ciasto Z Mięty Pieprzowej Z Pasztecikami Bez Cukru York dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać ziemniaki, sól, masło, i ekstrakt z mięty pieprzowej. Stopniowo mieszaj z cukrem cukierniczym; wymieszaj tyle, aby uzyskać gotowe ciasto, od 6 do 8 filiżanek.
Zagnieść lekko i zwinąć w kulki wielkości wiśni. Spłaszczyć kulki do postaci pasztecików. Ułożyć na arkuszach papieru woskowego i pozostawić do wyschnięcia na noc.
Umieścić czekoladę i skrócenie w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej, mieszając od czasu do czasu, aż stopi się i będzie gładka. Kotleciki zanurzyć w roztopionej czekoladzie i ostudzić na papierze woskowym.