Paszteciki Wieprzowe
Przepis na paszteciki wieprzowe zaspokoi Twój europejski apetyt w około 20 minut . Jedna porcja zawiera 314 kalorii , 15 g białka i 23 g tłuszczu . Za 1,09 USD za porcję ten przepis pokrywa 10% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Mieszanka kiełbasy wieprzowej luzem, soli, sera Monterey Jack i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżką wynoszącą 31% . Pitta kieszonkowa , kieszonkowe placki i kieszonkowe warzywa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Kruszymy kiełbasę na dużej patelni; gotować na średnim ogniu, aż przestanie być różowy; odpływ.
Dodać ziemniaki, marchewkę, cebulę, sól i pieprz. Gotuj, aż warzywa będą miękkie, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem. Włóż łyżkę do pitas.
Ułożyć na nienatłuszczonej blasze do pieczenia; posmaruj pitę masłem z zewnątrz.
Piec w temperaturze 400° przez 4-5 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.