Paszteciki Opatrunkowe

Paszteciki Opatrunkowe
Paszteciki Dressing może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 28 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka bulionu z indyka, seler, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Paszteciki Z Tuńczyka Z Sosem Ranczo, Indyk i paszteciki z sosem, oraz Paszteciki jagnięce z sosem jogurtowo-ogórkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować jedną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Podsmaż warzywa na maśle, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
3
Przełamać chleb kukurydziany i herbatniki do bardzo dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Wymieszać w smażone warzywa i przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
WarzywaWarzywa
5
Dodaj dużo bulionu z indyka, aż będzie bardzo wilgotny i utrzyma swój kształt po uformowaniu. Uformuj paszteciki i umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z IndykaBulion Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C), aż lekko zbrązowieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn