Paszteciki Miętowe

Paszteciki Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj paszteciki miętowe. Ten przepis służy 78. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 7G tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka skondensowanego mleka, polewy cukierków z mlecznej czekolady, cukru cukierniczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 6%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Ciasto Miętowe Wykonane Z Pasztecików Miętowych York Bez Cukru, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij cukier cukierniczy, mleko, masło i wyciągnij na gładką masę. Uformuj w 1/2 cala. kulki i spłaszcz w paszteciki. Zamroź 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W kuchence mikrofalowej rozpuść połowę polewy cukierkowej na raz; zanurz placki w czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Niech dostęp kapie.
4
Ułóż na blachach do pieczenia wyłożonych woskowanym papierem do zastygnięcia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki

Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris

Riesling, Gewurztraminer i Pinot Gris to moje najlepsze typy dla Karaibów. Będziesz chciał wybrać wina z odrobiną słodyczy, gdy masz do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Podawaj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować, jest dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Mieszanka gleby z czerwonego piaskowca i łupków tworzy niepowtarzalny charakter Urziger Würzgarten. Gleba rozwinie egzotyczne, pikantne aromaty w winie, a także zwiększy potencjał starzenia. Winogrona są zbierane ręcznie w optymalnej dojrzałości, moszcz jest fermentowany w zbiornikach ze stali nierdzewnej i butelkowany młody, aby zachować jego żywotność i świeżość. To wino zostało butelkowane w lutym 2008 roku.Jasnożółty zielony kolor, zapach przypraw i owoców pestkowych z nutami czerwonych jagód. Smak: jest jasny i świeży z odrobiną cukru resztkowego. Delikatna kwasowość z delikatnymi nutami miodu i długim pikantnym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 m.
Porcje78
Ocena Zdrowia0
Magazyn