Paszteciki Miętowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc wypróbuj paszteciki miętowe. Ten przepis służy 78. Za 26 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 7G tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka skondensowanego mleka, polewy cukierków z mlecznej czekolady, cukru cukierniczego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 6%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Ciasto Miętowe Wykonane Z Pasztecików Miętowych York Bez Cukru, Paszteciki Miętowe, oraz Paszteciki Miętowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier cukierniczy, mleko, masło i wyciągnij na gładką masę. Uformuj w 1/2 cala. kulki i spłaszcz w paszteciki. Zamroź 30 minut.
W kuchence mikrofalowej rozpuść połowę polewy cukierkowej na raz; zanurz placki w czekoladzie.
Ułóż na blachach do pieczenia wyłożonych woskowanym papierem do zastygnięcia. Przechowywać w hermetycznych pojemnikach.
Polecane wino: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris
Riesling, Gewurztraminer i Pinot Gris to moje najlepsze typy dla Karaibów. Będziesz chciał wybrać wina z odrobiną słodyczy, gdy masz do czynienia z pikantnymi daniami karaibskimi. Podawaj te wina schłodzone, aby były jeszcze bardziej orzeźwiające. Jednym z win, które można spróbować, jest dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling]()
Dr Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Mieszanka gleby z czerwonego piaskowca i łupków tworzy niepowtarzalny charakter Urziger Würzgarten. Gleba rozwinie egzotyczne, pikantne aromaty w winie, a także zwiększy potencjał starzenia. Winogrona są zbierane ręcznie w optymalnej dojrzałości, moszcz jest fermentowany w zbiornikach ze stali nierdzewnej i butelkowany młody, aby zachować jego żywotność i świeżość. To wino zostało butelkowane w lutym 2008 roku.Jasnożółty zielony kolor, zapach przypraw i owoców pestkowych z nutami czerwonych jagód. Smak: jest jasny i świeży z odrobiną cukru resztkowego. Delikatna kwasowość z delikatnymi nutami miodu i długim pikantnym finiszem.