Pasty wołowe i Kumara

Pasty wołowe i Kumara
Pasty wołowe i Kumara to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 1856 kalorii, 46g białka, oraz 127 g tłuszczu. Jeśli masz oliwę z oliwek, curry, pasta pomidorowa i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasty Wołowe, Pasty wołowe i ziemniaczane, oraz Pasty wołowe i marynowane dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn