Pastrami Burger Bomb

Pastrami Burger Bomb
Pastrami Burger Bomb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. 116 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki burger, pikle relish, koszerna sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastrami Burger, Rocky Mountain Pastrami Burger, oraz Mum ' s Raspberry Bomb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podzielić wołowinę na cztery nawet pięć uncji porcji, delikatnie naciskając każdy w patty o 4 1/2 cala szerokości. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Tymczasem, połączyć majonez, ketchup, ocet, cukier, i rozkoszować się w małej misce. Wymieszać łyżką, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść tyle pastrami, ile można zmieścić w jednej warstwie na 12-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej patelni lub patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż pastrami będzie dobrze rumiane i chrupiące z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, o 45 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi pastrami, umieszczając bezpośrednio na gorącej patelni, używając jak największej liczby partii (prawdopodobnie potrzebujesz około trzech partii). Odstawić pastrami na bok, aż będą potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Powrót pustą patelnię do ciepła (pozostawić pastrami tłuszczu) i dodać dwie bułki, cut-side down. Tosty na złoty kolor, o 1 minutę. Powtórz z pozostałymi bułkami. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przywrócić patelnię do temperatury. Przyprawiamy burger paszteciki obficie solą i pieprzem i dodajemy do patelni. Gotować, aż dobrze rumiane z obu stron i środka Burger czyta 130 stopni na termometr natychmiastowego odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut łącznie, przewracanie i dodawanie sera w połowie gotowania. Podczas gotowania hamburgerów, podziel mieszankę majonezu i cole slaw równomiernie między dolne bułki. Top z gotowanych hamburgerów, chrupiące pastrami, i Kok tops.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
PastramiPastrami
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn