Pastrami Burger Bomb może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 2,22 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 704 kalorie, 37g białka, oraz 48 g tłuszczu. 116 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bułki burger, pikle relish, koszerna sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pastrami Burger, Rocky Mountain Pastrami Burger, oraz Mum ' s Raspberry Bomb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podzielić wołowinę na cztery nawet pięć uncji porcji, delikatnie naciskając każdy w patty o 4 1/2 cala szerokości. Przykryć plastikiem i przechowywać w lodówce aż potrzebne. Tymczasem, połączyć majonez, ketchup, ocet, cukier, i rozkoszować się w małej misce. Wymieszać łyżką, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Płatki Crispix, Rozdrobnione
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść tyle pastrami, ile można zmieścić w jednej warstwie na 12-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej patelni lub patelni i umieść na średnim ogniu. Gotować, aż pastrami będzie dobrze rumiane i chrupiące z pierwszej strony, o 3 protokół. Flip i gotować, aż rumiane na drugiej stronie, o 45 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pastrami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Przenieść na papierowy talerz wyłożony ręcznikiem. Powtórz z pozostałymi pastrami, umieszczając bezpośrednio na gorącej patelni, używając jak największej liczby partii (prawdopodobnie potrzebujesz około trzech partii). Odstawić pastrami na bok, aż będą potrzebne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pastrami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Powrót pustą patelnię do ciepła (pozostawić pastrami tłuszczu) i dodać dwie bułki, cut-side down. Tosty na złoty kolor, o 1 minutę. Powtórz z pozostałymi bułkami. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
Pastrami
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przywrócić patelnię do temperatury. Przyprawiamy burger paszteciki obficie solą i pieprzem i dodajemy do patelni. Gotować, aż dobrze rumiane z obu stron i środka Burger czyta 130 stopni na termometr natychmiastowego odczytu dla średnio rzadkie, o 5 minut łącznie, przewracanie i dodawanie sera w połowie gotowania. Podczas gotowania hamburgerów, podziel mieszankę majonezu i cole slaw równomiernie między dolne bułki. Top z gotowanych hamburgerów, chrupiące pastrami, i Kok tops.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Miski Wypełnione Musztardą
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pastrami
Sos żurawinowy, Do Podania
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki