Pastelowa Kora Migdałowa
Przepis pastelowa Kora migdałowa może być wykonana w około 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 0g białka, 5G tłuszczu i w sumie 92 kalorii. Ten przepis serwuje 60 i kosztuje 18 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś orzechy pekan, kokos, pastelowe Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można je naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kora Wielkanocna: Dwa Sposoby (Kora Jajka Kremowego I Kora Jelly Bean), Kora migdałowa, oraz Kora Migdałów Wiśniowych.
Instrukcje
W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej rozpuść polewę z cukierkami; mieszaj, aż będzie gładka. Dodaj pianki, płatki zbożowe, orzechy pekan i kokos.
Upuść łyżki stołowe na woskowany papier. Super. Przechowywać w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kora może być połączona z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które można spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano]()
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.