Pasta z łososia „Tatare”
Pasta z łososia 'Tartare' wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis jest przeznaczony dla 5 osób i kosztuje 2,22 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 108 kalorii , 9 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis lubią 2 smakosze i kucharze. Udaj się do sklepu i kup kapary, oliwę z oliwek, łososia i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako przystawka. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 58% , co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Tatar z łososia Jade Buddha , Pasta czekoladowo-orzechowa i Kanapka z ogórkiem i rzodkiewką z pastą z sera koziego cytrynowo-ziołowego .
Instrukcje
Zmiksuj kapary w malakserze wyposażonym w stalowe ostrze, aż będą grubo posiekane.
Dodaj łososia, koperek, olej i skórkę z cytryny; miksuj, aż łosoś będzie drobno posiekany i dobrze wymieszany. Wymieszaj z czerwoną cebulą.
Podawaj z chipsami ziemniaczanymi typu kettle, krakersami sezamowymi lub tostami. Jeśli sam przygotujesz przystawki (zamiast pozwolić gościom zrobić je samodzielnie), na wierzch każdego tosta lub chipsa pokrytego tatarem połóż cienki plasterek cytryny, ze skórką i wszystkim.