Pasta z łososia „Tatare”
Pasta z łososia 'Tartare' może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis jest dla 5 osób i kosztuje 2,22 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii , 9 g białka i 8 g tłuszczu . Mieszanka kaparów, koperku, skórki cytrynowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 58% , to danie jest dobre. Tatar z łososia Jade Buddha , pasta z orzechów czekoladowych i kanapka z ogórka i rzodkiewki z pastą z sera koziego cytrynowo-ziołowego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zmiksuj kapary w malakserze z ostrzem stalowym, aż będą grubo posiekane.
Dodaj łososia, koperek, olej i skórkę z cytryny; miksuj, aż łosoś będzie drobno posiekany i dobrze wymieszany. Wymieszaj z czerwoną cebulą.
Podawaj z chipsami ziemniaczanymi typu kettle, krakersami sezamowymi lub tostami. Jeśli sam przygotujesz przystawki (zamiast pozwolić gościom zrobić je samodzielnie), na wierzch każdego tosta lub chipsa pokrytego tatarem połóż cienki plasterek cytryny, ze skórką.