Pasta Z Wołowiny Peklowanej

Pasta Z Wołowiny Peklowanej
Peklowana wołowina jest bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. Ten przepis służy 32 i kosztuje 41 centów za porcję. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka soli przyprawione, Koper chwastów, majonez, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć majonez, śmietana, cebula, koperek, sól przyprawione i peklowanej wołowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podawać z bajglem lub chlebem żytnim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb żytniChleb żytni
BajgielBajgiel
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn