Pasta Parmezanowo-Pomidorowa

Pasta Parmezanowo-Pomidorowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj parmezanu z pomidorami. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis z Kraft Recipes ma 22 fanów. Jeśli masz pomidor, zieloną cebulę, serek philadelphia i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Suszone na słońcu pomidory i parmezan, Hot Artichoke-Parmezan Spread, oraz Ser Parmezan.

Instrukcje

1
Wymieszać sery i śmietanę w średniej misce, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z pomidorami, cebulą i bazylią;.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PomidorPomidor
CebulaCebula
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
3
Podawać z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn