Pasta Karczochowo-Serowa
Pasta karczochowo-serowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 25 i kosztuje 79 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś sałatę, parmezan, butelkowaną pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Ser Karczochowy Do Smarowania, Pasta Karczochowo-Serowa, oraz Warstwowy Ser Karczochowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem Topy twarogu i zielonej cebuli, dobrze blending; odstawić.
Wymieszać razem karczochy serca i następne 5 składników.
Rozprowadzić jedną trzecią mieszanki twarogu na dnie szklanej miski wyłożonej folią z tworzywa sztucznego.
Warstwę z połową posiekanej palonej papryki, 3/4 szklanki mieszanki karczochów i jedną trzecią mieszanki twarogu. Powtórz warstwy z pozostałą posiekaną paloną papryką, mieszanką karczocha i mieszanką serka śmietankowego. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Odwróć na talerz do serwowania i usuń plastikową folię.
Podawać na sałacie z kromkami chleba i paskami papryki.
Dekorować, w razie potrzeby.