Pasta e Fagioli I
Pastan e Fagioli może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole przepis zupy. Ten przepis służy 6. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 12g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 279 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać marchew, bulion wołowy, szynka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to 30-minutowa Pastan i zupa z fasoli (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą).
Instrukcje
Fasolę odsączyć i odstawić.
W dużej garnku podgrzać olej na umiarkowanym ogniu do gorąca.
Dodać cebulę, seler i marchew i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 protokół.
Dodać szynkę i czosnek i gotować mieszając przez 1 minutę.
Dodaj pomidory, fasolę, bulion wołowy, tymianek, liść laurowy i pieprz do smaku. Doprowadzić do wrzenia i dusić, pod przykryciem, przez 30 minut.
Przenieść 1/2 szklanki fasoli do małego procesora lub blendera i puree. Fasolę wrzucić do garnka i doprawić solą i pieprzem do smaku. Doprowadzić płyn do wrzenia i dodać makaron. Dusić, aż makaron będzie miękki, o 6 protokół.