Pasta Do Sera Pimento

Pasta Do Sera Pimento
Pasta do sera Pimento jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Ta przyprawa ma 498 kalorii, 29g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jeśli masz sos worcestershire, mielony pieprz, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Pasta Do Sera Pimento, Pimento-Ser Do Smarowania, oraz Pasta Do Sera Pimento dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce rozgnieść pimentos za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszać w ser, cebula, sos Worcestershire, i majonez. Doprawić do smaku czosnkiem w proszku i czarnym pieprzem. Mieszaninę łyżką do pojemnika wystarczająco dużego, aby pomieścić pieprz rozprzestrzeniania i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn