Pasta De Sardine
Pasta De Sardine wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, makaron fettuccine, sardynki w sosie pomidorowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez około 8 protokół, lub aż prawie miękkie.
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i gotuj przez kilka minut, aż będzie miękka, następnie dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący. Sardynki wymieszać z sosem. Gdy sardynki się rozgrzeją, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie gotowy.
Gdy makaron jest prawie gotowy, odcedzić, i dodać go do sosu sardynki. Wymieszać, przykryć i wyłączyć ogrzewanie.
Odstawić na kilka minut, aby wchłonąć smaki sosu. Wycisnąć sok z cytryny na makaron. Podziel na talerze i polej płatkami czerwonej papryki i startym parmezanem.