Pasta De Sardine

Pasta De Sardine
Pasta De Sardine wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, makaron fettuccine, sardynki w sosie pomidorowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać makaron i gotować przez około 8 protokół, lub aż prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
3
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj cebulę i gotuj przez kilka minut, aż będzie miękka, następnie dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący. Sardynki wymieszać z sosem. Gdy sardynki się rozgrzeją, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
5
Gdy makaron jest prawie gotowy, odcedzić, i dodać go do sosu sardynki. Wymieszać, przykryć i wyłączyć ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
6
Odstawić na kilka minut, aby wchłonąć smaki sosu. Wycisnąć sok z cytryny na makaron. Podziel na talerze i polej płatkami czerwonej papryki i startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn