Pasta De Sardine

Pasta De Sardine
Pasta De Sardine wymaga mniej więcej 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 319 kalorii, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka czosnku, makaron fettuccine, sardynki w sosie pomidorowym i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z sosem Sardynkowym (Pasta con Sardine Siciliano), {Redux} morze to, czego Ci brakowało - sardynka w puszkach: proste tosty Sardynkowe, oraz Penne Con La Sardine (Pastan pieczony i sardynki) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać makaron i gotować przez około 8 protokół, lub aż prawie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Podczas gotowania makaronu, rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj cebulę i gotuj przez kilka minut, aż będzie miękka, następnie dodaj czosnek i gotuj, aż będzie pachnący. Sardynki wymieszać z sosem. Gdy sardynki się rozgrzeją, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż makaron będzie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
5
Gdy makaron jest prawie gotowy, odcedzić, i dodać go do sosu sardynki. Wymieszać, przykryć i wyłączyć ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Odstawić na kilka minut, aby wchłonąć smaki sosu. Wycisnąć sok z cytryny na makaron. Podziel na talerze i polej płatkami czerwonej papryki i startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn