Pasta Carbonara
Pasta Carbonara może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 560 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. 89 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz płyty boczek, wino, linguini, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Spróbuj Pasta Carbonara, Pasta Carbonara, oraz Pasta Carbonara dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć wodę do dużego garnka do makaronu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać olej i pancetta do dużej patelni saute na małym ogniu. Gotować pancetta aż chrupiące, uważając, aby go nie spalić, o 5 protokół.
Dodać czosnek i mieszać przez 5 sekund.
Dodaj wino, śmietanę i czarny pieprz. Gotować, aż sos pokryje tył łyżki. Wrzuć świeżą linguini do wody i wymieszaj, aby rozdzielić pasma. Gdy makaron jest tylko niedogotowany, wyjmij go z wody i dodaj do patelni z sosem. Delikatnie mieszać przez 1 minutę.
Wyjmij patelnię z ognia, dodaj 1/2 sera i białka i wymieszaj, uważając, aby nie złamać makaronu.
Dodać żółtko i lekko wrzucić.
Makaron przełożyć do miski lub półmiska i udekorować pozostałym serem. Smacznego.