Pasta Bolognese

Pasta Bolognese
Pasta Bolognese może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 868 kalorii, 52g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1015 smakoszy i kucharzy. Mieszanka tymianku, spaghetti, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest super. Spróbuj Pasta Bolognese, Pasta Bolognese, oraz Pasta Bolognese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W maszynce, puree cebulę, marchew, seler i czosnek do grubej pasty. Na dużej patelni na średnim ogniu zalać patelnię olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać przecierane warzywa i obficie doprawić solą. Doprowadzić patelnię na średnim ogniu i gotować, aż cała woda wyparuje i stają się ładne i brązowe, często mieszając, o 15 do 20 protokół. Bądź cierpliwy, to tutaj rozwijają się wielkie smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać mieloną wołowinę i ponownie obficie doprawić solą. BROWN THE BEEF! Brązowe jedzenie smakuje dobrze. Nie spiesz się z tym krokiem. Gotować kolejne 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, aż brązowy o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj czerwone wino. Gotować, aż wino zmniejszy się o połowę, Inny 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj wodę do patelni, aż woda będzie około 1 cal nad mięsem. Wrzucić liście laurowe i wiązkę tymianku i wymieszać, aby wszystko połączyć. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do gotować, mieszając od czasu do czasu. Gdy woda wyparuje, stopniowo będziesz musiał dodać więcej, około 2 do 3 filiżanek na raz. Nie wstydź się dodawać wody podczas gotowania, zawsze możesz ją ugotować. Jest to gra zmniejszenia i dodać więcej wody. To tutaj rozwijają się duże, bogate smaki. Jeśli spróbujesz dodać całą wodę na początku, będziesz miał gotowany sos mięsny, a nie bogaty, gęsty mięsny SOS. Często mieszaj i smakuj. W razie potrzeby doprawić solą (prawdopodobnie tak będzie). Gotować na wolnym ogniu przez 3 1/2 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podczas ostatnich 30 minut gotowania, doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu, aby ugotować spaghetti. Woda z makaronu powinna być zawsze dobrze osolona. Słone jak ocean! SPRÓBUJ! Jeśli woda z makaronu jest przyprawiona, nie ma znaczenia, jak dobry jest sos, kompletne danie zawsze będzie smakować pod przyprawionym. Gdy woda jest w wrzeniu toczenia dodać spaghetti i gotować przez 1 minutę mniej niż wymaga na opakowaniu. Rezerwy 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Podczas gotowania makaronu usunąć 1/2 ragu z garnka i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Odcedzić makaron i dodać do garnka z pozostałym ragu. Wymieszać lub wrzucić makaron do pokrycia z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Dodaj trochę zarezerwowanego sosu, w razie potrzeby, aby uzyskać równomierny stosunek między makaronem a sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
12
Dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania makaronu i gotuj makaron i sos razem na średnim ogniu, aż woda się zmniejszy. Wyłączyć ogień i dać dużą posypkę Parmigiano i obfite mżawka wysokiej jakości oliwy z oliwek wykończeniowych. Wrzucić lub energicznie wymieszać. Podziel makaron i sos do serwowania miski lub 1 duża miska makaronu. Top z pozostałym tartym Parmigiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia64
Magazyn