Paski z kurczaka w sosie miodowym
Paski kurczaka z sosem miodowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 31g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bułkę tartą, musztarda dijon, nasiona sezamu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paski Z Kurczaka W Sosie Miodowo-Ostrym, Słodki I Lepki Miód Sos Sojowy Paski Kurczaka, oraz Chrupiące pieczone paski kurczaka z kremowym sosem miodowo-musztardowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić skórę i kości z kurczaka.
Kurczaka pokroić w paski.
W misce ubijamy jajko i kolejne 2 składniki. dodajemy kurczaka, dobrze polewamy.
Połącz nasiona sezamu, bułkę tartą i czosnek w proszku w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj kurczaka, worek uszczelniający i wstrząśnij, aby pokryć.
Kurczaka ułożyć na lekko wysmarowanej blasze do pieczenia; skropić masłem.
Broil 5 1/2 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do złotego.
Wymieszać razem musztardę, miód i ostry sos.
Podawać z paskami kurczaka.