Paski Czekoladowo-Pomarańczowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czekolady pomarańczowe paski spróbować. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 78. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, skórki pomarańczowej, złotej mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe bułeczki z kremem czekoladowo-pomarańczowym i pomarańczową marmoladą, Odważne wyzwanie piekarzy: wanilia Bean & Blood Orange Panna Cotta z pomarańczowym sosem z ziela angielskiego i karmelem z pomarańczy kardamon orzechowy gorzka czekolada Florentyny (bezglutenowe), oraz Pachnące pomarańczą słodko-gorzkie ciasto czekoladowe z kandyzowaną krwią kompot pomarańczowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, beat masło, cukier, wanilia i jajko z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszać z mąką i solą.
Ciasto podzielić na 3 części.
Roztopioną czekoladę i orzechy wymieszać na 1 część ciasta.
Skórkę pomarańczową wymieszać z inną częścią ciasta.
Kawałki czekolady wymieszać z pozostałą częścią ciasta.
Linia Bochenek pan, 9x5x3 cale, z folii, pozostawiając 1 cal folii zwisające na 2 przeciwległych stronach patelni.
Na dnie patelni równomiernie rozprowadzić ciasto ze skórki pomarańczowej. Łyżka ciasta czekoladowo-orzechowego równomiernie na cieście ze skórki pomarańczowej; ostrożnie rozprowadzić. Łyżka ciasta czekoladowego równomiernie na cieście czekoladowo-orzechowym; ostrożnie rozprowadzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny, aż schłodzone.
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wyjmij ciasto z patelni, używając folii do podnoszenia.
Ciasto przeciąć wzdłuż na pół.
Pokroić w poprzek na plastry 1/4 cala.
Umieść 1 cal od siebie na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Piec ciasteczka 8 do 10 minut lub do jasnobrązowego. Natychmiast usuń z arkusza cookie do stojaka z drutu.