Paski Cukinii Z Parmezanem
Paski cukinii parmezanu wymagają z grubsza 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 62 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz substytut jajka, beztłuszczową polewę z parmezanu, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paski Z Kurczaka Z Parmezanem, Parmezan-Paski Z Kurczaka Ranczo, oraz Smażone Paski Cukinii.
Instrukcje
W misce wymieszaj bułkę tartą i polewę serową. Zanurz cukinię w substytutie jajka, a następnie w mieszance miękiszu.
Ułóż na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 450° przez 20-25 minut lub do złotego koloru i miękkości.