Paskha może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka masła, fasola waniliowa, karton ser ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Ser Paskha.
Instrukcje
1
Podziel ziarno wanilii wzdłuż ostrym nożem i zeskrobaj czarne nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
2
W misce z mikserem ubić nasiona wanilii, masło, serek śmietankowy i cukier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Zimne Mleko Do Podania
świeża Resztka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać ricottę i skórkę pomarańczową; ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
4
Wyłożyć głęboką, 5-szklankową formę z 2 warstwami wilgotnej gazówki(jeśli zrobisz więcej niż 2 godziny wcześniej, użyj formy z drenażem dolnym-Patrz uwagi-aby uzyskać mocniejszy ser). Łyżka paskha mieszaninę do tkaniny i mocno zapakować. Ustaw na stelażu na naczyniu w oprawie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Woda
5
Przykryć szczelnie i schłodzić, aż paskha będzie wystarczająco sztywna, aby utrzymać swój kształt, co najmniej 1 godzinę.
6
Podnieś tkaninę z paskha z formy. Obrać ściereczkę, odwrócić ser na płaski talerz i usunąć ściereczkę.