Pasiasty Bas Meunière

Pasiasty Bas Meunière
Pasiasty Bas Meunière może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet balsamiczny, filety z basu w paski i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cały Pasiasty Bas, Pasiasty Bas en Papillote, oraz Grillowany Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Umieść mleko w innym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
3
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Pracując z jednym filetem na raz, pogłębiaj ryby w mące, wytrząsając nadmiar. Ryby zanurzyć w mleku, pozwalając nadmiar kapać; pogłębiać ponownie w mące. Odstawić. Powtórz procedurę z pozostałymi rybami, mąką i mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
MlekoMleko
SólSól
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
4
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 łyżkę masła do patelni, wirując, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj 2 filety do patelni; zmniejszyć ogień do medium, i gotować 4 minut z każdej strony lub aż złoty kolor i płatki rybne łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką masła i pozostałymi 2 filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
10
Dodaj szalotki i pozostałe 1/4 łyżeczka soli do patelni; smażyć 1 minutę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać ocet i bulion; gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
BulionBulion
12
Dodać pietruszkę i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Łyżka sosu nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SOSSOS
RybyRyby
13
Uwaga na wino: ten dopracowany preparat z pikantnymi smakami masła potrzebuje lekkiego, chrupiącego, nieoczyszczonego białego wina, które będzie działać jak" cytryna", aby zrównoważyć smaki ryb. Pacjent Cottat Sauvignon Blanc 2006 Vin de Pays du Jardin de la France is a standout and a steal at $ Karen MacNeil
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
MasłoMasło
CytrynaCytryna
RybyRyby
WinoWino

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn