Pascha Czekolada Mandelbrot
Pascha czekolada Mandelbrot jest bezmleczne przepis z 48 porcjami. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 143 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 73 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, sól, posiłek ciasto Maca, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Czekoladowy Mandelbrot, Potrójna Czekolada Migdałowa Mandelbrot, oraz Nut Free Cherry Chocolate Honey Mandelbrot.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dużą prześcieradło.
W dużej misce, śmietany razem 2 szklanki cukru i margaryny, aż będzie gładka. Ubić jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym.
Wymieszać mączkę tortową, skrobię ziemniaczaną i sól; wymieszać ze śmietaną.
Wymieszać z orzechami włoskimi i kawałkami czekolady. Mieszanina będzie ciężka. Formować na 2 długie owalne bochenki.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Posypać wierzch mieszaniną 2 łyżeczek cukru i cynamonu.
Piec przez 50 do 55 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka, wyjdzie czysta.