Pascha Chremslach
Pascha Chremslach może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 48 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, porzeczek, moreli i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Pascha chremslach z mieszanym kompotem owocowym, Twarożek Chremslach, oraz Słodkie Ziemniaki Kokos Chremslach.
Instrukcje
Wymieszać macę, porzeczki, migdały, morele, żółtka jaj, Mączka z macy, cukier, skórkę z cytryny i sok z cytryny.
Białka ubić na sztywno. Złóż do mieszaniny Macy, dodając mączkę Macy, aby mieszanina trzymała się razem.
Za pomocą patelni elektrycznej lub frytkownicy podgrzej około 2 cale oleju do stopni 375. Upuść mieszaninę przez łyżki i brązowy kilka minut z każdej strony, aż będą ostre. Gotować tylko około trzech na raz.
Dobrze spuścić na papierze.
Podawać w temperaturze pokojowej lub chrupiące się w piekarniku. Placki są szczególnie smaczne z duszonymi śliwkami z sokiem pomarańczowym jako akompaniamentem, jeśli chcesz.
Uwaga: możesz zrobić je rano, osuszyć na papierze, pozostawić przez cały dzień i chrupać w piekarniku tuż przed podaniem.
Przedrukowane za zgodą Jewish Cooking in America przez Joan Nathan. © 1998 Knopf