Parzony Groszek Cukrowy

Parzony Groszek Cukrowy
Parzony groszek cukrowy to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Zielony Groszek I Groszek Cukrowy W Sosie Sezamowym, Groszek Cukrowy I Groszek Słodki Z Ciepłym Czosnkiem Chile Vinaigrette, oraz Świeży zielony groszek i groszek cukrowy w sosie sezamowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Groszek parowy 5 minut lub do chrupkiego-przetargu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
2
Połączyć groszek, mięta, masło, sól, i pieprz; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
PieprzPieprz
MiętaMięta
GrochGroch
SólSól
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn