Paryskie Gnocchi

Paryskie Gnocchi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj paryskiego Gnocchi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 294 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, sól koszerną, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paryski Suflet Gnocchi, Dyniowe Paryskie Gnocchi, oraz Paryskie Gnocchi z pieczonymi pomidorkami Cherry, kukurydzą i cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę, masło i sól do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Dodaj mąkę na raz i mieszaj drewnianą łyżką, aż powstanie gładkie ciasto. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i nadal mieszać, ubijając ciasto mocno i szybko, aby zapobiec przywieraniu do garnka. Kontynuuj gotowanie, aż ciasto oderwie się od boków garnka, pozostawiając cienką warstwę i lekko paruje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Aby zakończyć z podstawką
1
Gorące ciasto przełożyć do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać musztardę i ser i ubić na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3
Dodawać jajka po kolei, aby ciasto w pełni włączyło jajko przed dodaniem następnego. Po dodaniu ostatniego jajka, dodaj zioła i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Przenieść mieszaninę do worka z zamkiem błyskawicznym wielkości galonów lub worka na ciasto wyposażonego w końcówkę 1/2 cala. Przejdź do kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
1
Zdjąć garnek z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać musztardę i ser i ubić drewnianą łyżką do uzyskania jednorodności.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
3
Dodawać jajka pojedynczo, ubijając energicznie każdym dodatkiem, aby zapobiec zwilżaniu jaj i pozwalając ciasto w pełni włączyć jajko przed dodaniem następnego. Po dodaniu ostatniego jajka, dodaj zioła i ubijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Przenieść mieszaninę do worka z zamkiem błyskawicznym wielkości galonów lub worka na ciasto wyposażonego w końcówkę 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Pozostawić mieszaninę na 15 do 25 minut w temperaturze pokojowej. Tymczasem przynieś duży garnek z osoloną wodą na wolnym ogniu i mieć obramowaną blachę do pieczenia. Jeśli używasz torby z zamkiem błyskawicznym, odetnij otwór 1/2 cala w jednym rogu. Trzymając worek nad wrzącą wodą, wyciśnij mieszaninę z worka, odcinając ją nożem do parowania na długości 1 cala i pozwalając im wpaść bezpośrednio do gotującej się wody. Kontynuuj odcinanie jak najwięcej w ciągu jednej minuty, a następnie zatrzymaj się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Gdy wszystkie gnocchi wypłyną na górę, kontynuuj gotowanie, aż gnocchi zostaną całkowicie ugotowane na środku, o 3 minuty dłużej. Podnieś gnocchi drobnym sitkiem siatkowym lub metalowym pająkiem i przenieś do obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
7
Skropić odrobiną oliwy z oliwek i wrzucić do herbu. Powtórz z pozostałym ciastem. Schłodzone gnocchi można schłodzić, aż będzie gotowe do dalszego gotowania w paryskim Gnocchi z pieczonymi pomidorami Cherry, kukurydzą i cukinią lub w paryskim Sufletie Gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
GnocchiGnocchi
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn