Party Crab Dip może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 216 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka soku jabłkowego, soli czosnkowej, pokrojonych warzyw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dip Krabowy Z Karczochami, Party Crab Dip, oraz Party Crab Puffs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ser śmietankowy, majonez, śmietana, sól czosnkowa i sos Worcestershire wymieszać w 1-do 3-quart powolnej kuchence, za pomocą widelca. Delikatnie wymieszać z sherry, cebulą i Krabem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.