Parmezan Śmietana Szpinak
Parmezan kremowy szpinak wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Na 92 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Szpinak kremowy z parmezanem, Parmezan Śmietana Szpinak, oraz Bakłażan parmezan ze szpinakiem śmietankowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu podgrzać mleko. W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Mąkę ubić na maśle i gotować przez 2 minuty, aby zrobić zasmażkę.
Ubijaj ciepłe mleko trochę na raz, aby uniknąć grudek. Gotować, aż sos zacznie gęstnieć, 2 do 3 minut.
Dodać przyprawę pumpkin pie i szczyptę soli i pieprzu. Włączyć ogień do niskiej, wymieszać z serem, i niech stopić. Wymieszać ze szpinakiem i gotować przez kolejne 2 do 3 minut, aby go podgrzać. (Zapisz 1 szklankę Dla rundy 2 przepis szpinak i suflet serowy).