Parmezan wołowy z czosnkiem Angel Hair Pasta
Wołowina parmezan z czosnkiem Angel Hair makaron wymaga około 1 godzina od początku do końca. To danie główne ma 1050 kalorii, 60g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz angel Hair makaron, stek z kostki wołowiny, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Angel Hair makaron z czosnkiem, ziołami i parmezanem, Pikantne Parmezanowe klopsiki z anielskim makaronem, oraz Cytrynowo-parmezan Angel Hair makaron z krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Pokrój stek w kostkę na kawałki wielkości porcji. Mięso obłożyć bułką tartą i parmezanem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni i smażyć 1 łyżeczkę czosnku przez 3 minuty. Szybkie smażenie (szybko brązowe z obu stron) mięsa.
Umieścić mięso w naczyniu do pieczenia zapiekanki, lekko zachodzące na siebie krawędzie.
Umieścić krążki cebuli i papryki na wierzchu mięsa, i polać sosem marinara na wszystko.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 45 minut, w zależności od grubości mięsa.
Posypać mozzarellą na mięso i pozostawić w piekarniku do bąbelków.
Odcedzić, wrzucić masło i 1 łyżeczkę czosnku. Aby uzyskać mocniejszy smak czosnku, doprawić czosnkiem w proszku. Top z tartym parmezanem i pietruszką na kolor.
Podawać mięso i sos na szczycie kopca makaronu! Wskazówka: zrobić mięso z wyprzedzeniem, i przechowywać w lodówce na noc, kwas w sosie pomidorowym będzie tenderize mięso jeszcze bardziej. Jeśli to zrobisz, zachowaj mozzarellę do ostatniej chwili.