Parmezan Pudding Kukurydziany
Parmezan Pudding kukurydziany może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 302 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz szczypiorek, udekoruj: szczypiorek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Budyń chlebowy z pieczarkami, porem i parmezanem, Budyń chlebowy z dyni i parmezanem, oraz Fontinan i parmezan pieczarkowy budyń chlebowy.
Instrukcje
Umieść 1 opakowanie kukurydzy i następne 7 składników (w kolejności podanej) w dużym robocie kuchennym. Proces aż do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Przenieść mieszaninę do dużej miski; wymieszać szczypiorek i pozostałą kukurydzę.
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia; posypać serem.
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż zestaw.
Dekorować, w razie potrzeby.