Parmezan-polenta z kiełbasą-Ragoût grzybowy
Need a danie główne bezglutenowe? Parmezan-Crusted Polenta z kiełbasą-Grzyby Ragoût może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1505 kalorii, 53g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Na $4.75 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wino, butelkowany sos marinara, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ragout grzybowy z polentą, Polenta z grzybowym Ragoutem, oraz Polenta - Kiełbasa Ragout dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil polenta rundy na lekko naoliwione duże ciężkie blachy do pieczenia 3 do 4 cali od ciepła, aż lekko rumiane w miejscach, o 7 protokół. Obrócić i posypać serem, następnie dusić, aż polenta będzie złoty w plamy i ser topi się, o 7 minut więcej.
W międzyczasie, ciepła 1 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na dużym ogniu, aż się połyskuje, następnie gotować kiełbasę, rozbijając grudki, aż po prostu gotowane przez, o 4 protokół.
Rozgrzać pozostałą łyżkę oleju na patelni na średnim ogniu, aż się połyska, następnie gotować grzyby, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodaj wino i gotować, skrobanie się wszelkie brązowe kawałki, aż zmniejszy się o około połowę, o 2 protokół. Wymieszać z kiełbasą i sosem pomidorowym i dusić, mieszając od czasu do czasu, 5 minut. Doprawić solą.
Podawać ragout łyżką polenty.