Parmezan Placek Pomidorowy
Parmezan placek pomidorowy wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 182 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonego pieprzu, mąki, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Pikantna zupa pomidorowa z parmezanem i suszonymi na słońcu bułeczkami pomidorowymi, oraz Parmezan Pomidorowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Naciśnij ciasto ciasto crust do 9-calowej patelni pie; posypać 1/2 szklanki parmezanu. Plastry pomidora zanurzyć w mące, obustronnie pokrywając. Ułóż warstwę pokrojonych plastrów pomidora na szczycie parmezanu. Wierzch z połową cebuli, połową bazylii, połową soli i połową czarnego pieprzu. Powtórz nakładanie warstw z 1/2 szklanki parmezanu i pozostałymi pomidorami, cebulą, bazylią, solą i czarnym pieprzem, kończąc na 1/2 szklanki parmezanu.
Musztardę i majonez wymieszać w misce.
Rozprowadzić na warstwie parmezanu.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotnie, około 25 minut.