Parmezan Pieprz Czarny Biscotti
Przepis parmezan czarny pieprz Biscotti jest gotowy w około 1 godzinę i 56 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 23G białka, oraz 44g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, pieprz, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis od Smitten Kitchen ma 117 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan Pieprz Czarny Biscotti, Parmezan Czarny-Pieprz Biscotti, oraz Parmezan Pieprz Czarny Biscotti.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo